Bombrief in de ministeriële brievenbus?

 

Bergtijm 003

Toen we vandaag thuiskwamen puilde er iets geheimzinnigs uit onze brievenbus. Onze brievenbus is erg klein en er hangt regelmatig iets aan de buitenkant, maar dit was wel heel veel. Bovendien heeft Hond Max de gewoonte om krantjes en ander gedoe naar binnen te trekken.
Op ieder ander Ministerie zou zo een geheimzinnige uitstulpende brievenbus tot opperste staat van parraatheid leiden; een bombrief, een envelop met vieze inhoud of allemaal nog erger…
Op het Ministerie van Eten en Drinken zijn wij nooit bang voor uitstulpende brievenbussen. Er hangen hier regelmatig tasjes met gulle gaven aan de deur; tomaten, noten, appels en ga zo maar door. Onze eerste gedachten is dan ook meteen: “een verrassing”!

En dat was het ook. Een van onze lezers heeft in het Zuiden van Frankrijk een fijn vakantiehuis. Midden in de natuur. Zij plukt daar haar eigen wintervoorraad kruiden en wij kregen een deel. Een tas vol vers geplukte bergtijm hing half in onze brievenbus. We gaan de tijm nog wat verder drogen.

Bergtijm 008

Supergeurig, deze tijm. Met alle aroma’s van de Provence erin.
Dank je wel Willy!!!

© ellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *