Lentelunch…

 

lunch buiten 003

Het is hier stralend mooi weer, de zon schijnt uitbundig en de eerste lentebloemen steken de kop op. Achter in onze tuin is het al goed toeven, in de zon, uit de wind. Zonde om binnen te zitten!
Helaas moet ik vandaag werken. Ik ben doende de workshop informatievaardigheden van onze mediatheek aan te passen. Ieder jaar in februari / maart wordt voor al onze eerstejaars studenten een workshop informatievaardigheden gegeven. 
Dit jaar is de site van de Fontys mediatheken helemaal vernieuwd, dus moet er wel erg veel worden omgeschreven. Op mijn werk is het te druk en te rumoerig om er rustig aan te kunnen werken dus doe ik dat thuis.
Geen vervelend werk, we zijn allemaal best trots op de geheel vernieuwde Fontys Felix site, maar op zo’n mooie lentedag als vandaag wil ik toch ook wel even buiten zijn.
Ik besloot mij keurig aan de werktijden te houden en ben vanmorgen vroeg begonnen. Lunch stipt om half één, buiten!

Een lekker vers volkorenbroodje met een hardgekookt eitje, een plak ham, wat sla en een tomaatje. Klein potje koffie erbij en even genieten van het zonnetje.
Nu weer snel verder.
© ellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *