Lang leve het Ministerie…

DSC_0034
Nog voordat we zelfs maar in staat waren een artikeltje te maken stroomden de felicitaties al binnen. Dank, dank, dank… Vandaag namelijk, op de kop af negen jaar geleden, verscheen het Ministerie van Eten en Drinken voor de eerste keer op internet.

En met gepaste trots kunnen we stellen dat we vanaf het begin niet te klagen hadden over belangstelling. Van enkele tientallen liepen de bezoekersaantallen al snel op naar honderd gasten per dag.

Tegenwoordig verheugen we ons op om en nabij de zeshonderd bezoekers per dag en  worden er tussen de twee duizend en vijfentwintig honderd artikelen bekeken (ook per dag).

Wij vieren ons negenjarig bestaan gepast met een glas champagne, ergens op een Frans terras. En neem van ons aan lezer, we blijven je de komende jaren bedienen. Je blijft nog heel lang welkom op het Ministerie…

© ellen-paul

11 thoughts on “Lang leve het Ministerie…

  1. Beste ouders, namens Het Kind en vriend Andy van harte gefeliciteerd wij hopen dat er nog vele jaren zullen volgen. Heel veel liefs Hendrikje en Andy

  2. Proficiat, Ellen en Paul. Een blog beginnen stelt niets voor. Het negen jaar lang volhouden des te meer. En nog altijd met zoveel enthousiasme en liefde voor eten. Ik maak een diepe buiging. Jullie verdienen het predikaat foodie helemaal terecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *