De mars naar het einde van de Wereld, etappe 2…

IMG-20140630-WA0006
29-06-2014. De etappe ging van Negreira naar Logoso, 36 kilometer.

Deze voorlaatste dag laat ik Ans zelf aan het woord. Ans schrijft:

Gisterenavond met Peter een pelgrimsmaal gebruikt en met hem een laatste drankje gedronken. Gezellig.

Vanmorgen vroeg uit de veren en na een simpel ontbijtje op pad. Hele mooie route door bossen en over onverharde paden. Heuvel op en heuvel af. Niet de meest makkelijke paden, maar wel erg mooi. Veel dennenbossen en eucalyptusbomen, ruikt lekker. Grote veehouderijen en maisvelden. Ook kleine dorpjes met keuterboeren.
IMG-20140630-WA0003

Het weer is wisselvallig en soms moet de regencape aan. Onderweg enkele onbekende medepelgrims ontmoet. Een lekkere bocadillo omelet gegeten en bikkelen maar. De omgeving verandert, meer stenen en rotsen, ook weer meer vergezichten.

In Olveiroa besloten we om nog vier kilometer verder te lopen naar Logoso, het ging goed en het scheelt morgen een uur.

In Logoso een bed geboekt in een herberg genaamd O’ Logoso, heel prima. Ons Peregrinabiertje gedronken, kei lekker. Daarna een restaurant opgezocht, een stukje verder, en een heerlijk pelgrimsmaal gegeten. Gezellig nog wat zitten buurten met Belgen en een Duitse jongen.
IMG-20140629-WA0000

Voetbal kunnen we niet zien, want ze hebben geen abonnement of zoiets. Jan houdt ons van thuis uit op de hoogte van de stand. In onze herberg nog een overwinningsbiertje gedronken en dan gauw naar bed. De laatste nacht met z’n tweeën in een herberg!!!! Wel vreemd allemaal, maar het voelt goed. Morgen Finisterre…

Wordt vervolgd…

(© paul)

Klik bij Catagories (in de rechter kolom), of onder dit artikel op reis naar Santiago voor alle artikelen. En voor het overzichtskaartje van Sas: klik op de link hieronder.<iframe src=”https://mapsengine.google.com/map/embed?mid=zdjs6EO5tq8A.klZPafK3sUQo” width=”640″ height=”480″></iframe>

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *