Zaterdagochtend…

guinness van terrence

Ellen slaapt uit, we hoeven niet naar de Helmondse zaterdagmarkt. Behalve verse bloemen en een broodje kebab lijkt alles op voorraad.

Met Hond Jaros maak ik een snelle korte ochtendwandeling, op de terugweg koop ik verse croissants. Ik pers sinaasappelen uit en maal koffiebonen. Ik blader door de dagbladen en lees hap-snap wat artikelen. Ik heb vannacht gewerkt en ik ben moe, het duurt niet lang meer of ik ga naar bed. Ik zal een gat in de dag slapen.

Het warme weer van de afgelopen maand lijkt plaats te maken voor een meer winters type, er zit sneeuw in de lucht. Ik ril, kruip tegen de verwarming en open een laatste fles Guinness. Ik drink op je gezondheid lezer. En ik wens mezelf welterusten…

© paul

One thought on “Zaterdagochtend…

  1. Slaap ze Paul , De een staat op en de ander gaat naar bed. Ik zal onze hond ook eens even uitlaten en dan zal ik mijn vogels eens gaan verzorgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *