Groenten op Facebook…

skukhorzel

Ik verstuurde vandaag mijn allereerste Facebook bericht ooit. Ik feleciteerde Walter met zijn verjaardag, en stelde hem gerust; vijftig worden is niet eng…

Ik gebruikte Ellen d’r ding, want ik zit niet op Facebook. De rest van de wereld wel, geloof ik. Teun zit op Facebook, en Constant ook. Neel, Anita, PaulO, Lotte, het Meisje van de Slijterij, allemaal zitten ze op Facebook.

Boer Skukhorzel, die zit er ook op. En via die weg liet hij vandaag weten dat hij zijn eerste peultjes (hááwkus in mijn dialect) oogstte. En even later vervolgde hij zijn bericht met de mededeling dat de kapucijners in bloei staan.

Ach, de groenten van Boer Skukhorzel, is mis ze wel een beetje. Ondanks alle foodmiles die het met zich mee zal brengen overweeg ik om af te reizen naar het verre Noorden. Het zou so-wie-so gezond zijn om weer eens enige tijd samen door te brengen. En wie weet kan ik nog wat scoren

© paul

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *