KIP MET VEERTIG TEENTJES KNOFLOOK 2…

Op het laatst van de braadtijd wil de deegkorst nog wel eens een scheurtje vertonen. Dat maakt dat de kip een klein beetje bruin wordt. Na 1 ½ uur of als je een erg grote kip hebt, 2 uur, mag de pan uit de oven. Tik de deegrand stuk en open de deksel. Een werkelijk kostelijk aroma van citroen, knoflook en kruiden. Open de pan aan tafel en snijd dan de kip in delen. Eet deze kip met de teentjes knoflook, aardappel en wat salade of gestoofde tomaatjes. 

De knoflookteentjes zijn nu supergaar. Druk de knoflookpulp gewoon met een vork uit het schilletje. Op een aardappeltje met een beetje van de olie uit de pan, heerlijk….

Zie ook: Kip met veertig teentjes knoflook 1.

Wij aten toe een klein stukje kaas. En espresso toe.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *