Betaaldag…

Na heftige discussie en ampele overweging besloot het Ministerie dat de “side-kick” van voornoemd instituut niet zou vermelden dat het vandaag betaaldag was en ook niet dat het Ministerie dien ten gevolge wijnen aanschafte (Barbera d’Asti en Sylvaner). We doen er dus het zwijgen toe. Een en ander bracht met zich mee dat er niet gekookt werd op het Ministerie. We zochten de Griek op. Ik bestelde een stoofschotel met rundsvlees, aubergines en kaas. Ellen at, zoals ze daar altijd doet, lamskarbonades. Die zijn van een constante kwaliteit. Goed gemarineerd, prima gegrild. Altijd waar voor je geld. Simpele, maar smakelijke landwijn erbij. Koffie en Metaxa toe.

© paul

 
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *