Paul probeerde in het vorige stukje ons weekend snel samen te vatten ik wil er toch nog wel een en ander aan toevoegen. Ik maak zelden reclame maar in dit geval kan ik het niet laten te schrijven over het Mediterrane buffet op het feest. Een echte verrassing dit eten. Zeer gevarieerd, smakelijk en dan ook nog eens bijzonder charmant gepresenteerd door Tijon, de maakster van al dit lekkers. Het buffet bestond uit een aantal verschillende pasteitjes, een drietal warme gerechten; aubergines met lamsgehakt, warme rode rijst, en een stoofschotel van lamsvlees. Daarna salades, een aantal tapenades, verschillende soorten gemarineerde olijven, couscous, grote garnalen en mooi Turks brood. Ik zal beslist wel iets vergeten zijn. Het was in ieder geval allemaal erg lekker. Alles gemaakt met verse ingredienten en voor ieder wat wils. Tijon geeft ook kookworkshops en in hun kleine restaurantje “eFFe ‘n Broodje” aan de Mierloseweg in Helmond kun je van donderdag tot en met zondag terecht. Meer informatie op de website van eFFe Turks Genieten
Tijon, het was heerlijk!
© ellen.