Alweer tomaten? Nee, foto’s…

tomaten 002

Het zijn misschien niet allemaal Bjoeties, het zijn niet allemaal Toppers, maar inmiddels hebben we wél 9990 foto’s geplaatst op Flickr. Naar verwachting publiceren we dus deze week nog de 10.000ste foto. 10.000 is wel een memorabel getal, wie of wat komt er op de 10.000ste  foto?  Nog Tien foto’s te gaan…

Wie of Wat is het onderwerp van de 10.000 ste? Heb jij een idée?

 

5 thoughts on “Alweer tomaten? Nee, foto’s…

  1. Bij ons is er een regel: wie gekookt heeft hoeft niet af te wassen! (vaatwasser doet zijn best maar) Op vakantie, op de camping, kan afwassen inderdaad heel gezellig zijn. Er wordt dan gezongen dat het een lust heeft. Maar helaas…geen vakantie in het verschiet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *