Eetfilms

video test camera

Ik moet voor mijn werk experimenteren met een nieuw type videocamera. Studenten kunnen in onze mediatheek deze camera’s binnenkort lenen en dan moeten wij als medewerkers toch een beetje weten hoe die dingen werken en wat je er allemaal mee kunt doen. Even testen dus. Meestal maken we dan een proeffilmpje ergens in de mediatheek en bewerken dat om even te kijken hoe het apparaat werkt. Ik heb de laatste weken weinig tijd gehad op mijn werk om me met dit soort dingen bezig te houden, dus dacht ik thuis maar eens het nuttige met het aangename te verenigen; ik ga dit weekend een kookvideo maken! Zo, nu staat het voor heel de wereld (!) te lezen! Nu moet ik wel. Kan ik het ook niet meer vergeten! Maar wat zal ik gaan filmen??? Beste lezer en/of fan van ons web-log; kijk jij wel eens op You Tube? Zoek jij nog net dát kook- eet- instructiefilmpje en kun je het nooit vinden? Heeft iemand de Gouden Tip voor een te maken kookvideo, of ben je misschien gewoon nieuwsgierig naar het reilen en zeilen in onze keuken? De beste tip wordt beloond met een mooie (hoop ik) video hier op dit web-log en natuurlijk eeuwige roem! © ellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *