HAPJES VOOR WARM WEER…

Vanmiddag hebben we de finale van de Tour de France gekeken en daarna kwamen de Jongste Bediende en zijn Vrouw op bezoek. Volgens een bijzonder ingewikkelde constructie hebben zij hond Spot (van Eupotours) vrijdag bij ons gebracht, die logeert nu een paar weken in ons huis. De Jongste Bediende paste op huis en haven van Eupotours. Vanmiddag heeft hij de sleutel van huize Eupotours overgedragen aan Nicht Marleen van Eupen en haar man en kinderen. Ná volgende week gaan wij op vakantie en dan zorgen de Jongste Bediende en zijn Vrouw voor ons huis én Hond Spot én Hond Max én het weblog. De katten van Eupotours worden verzorgd door buurvrouw Mary. Voor wie het niet meer kan volgen; alle huisdieren worden prima verzorgd, de planten krijgen water en er blijft iets te lezen op dit weblog.
Maar zover is het nog niet, vandaag hebben we alvast maar het een en ander doorgesproken voor onze vakantie; welke planten water nodig hebben, wat er mogelijk op het weblog geschreven kan worden, wat Hond Max eet, waar de thee tegenwoordig te vinden is enzovoorts. Dat alles natuurlijk onder het genot van een verfrissend drankje.

Het klaarmaken van een hele maaltijd kwam er niet meer van dus hebben we maar allerlei hapjes gegeten;
Het tapenadebrood, tomaten met wat olijfolie een paar blaadjes verse basilicum en wat krulletjes Parmezaanse kaas, een salade van tonijn kappertjes en wat peterselie,gefrituurde artisjokkenhartjes, eigengemaakte mayonaise met veel knoflook, peterselie en basilicum, gezouten boter, en gegrilde uitjes. Al met al een genoeglijke avond. Espresso ook dat kwam er vandaag niet van, we lopen nu eerst met Spot en Max een rondje om de kerk.

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *