SALADE EN ENTRECÔTE…

Het is hier weer bijzonder warm. Ik heb er al de hele dag last van. Nu was het ook een beetje stressen vandaag. We waren vergeten onze belastingaangifte te doen en kregen een brief dat dat heel snel moest gebeuren anders…. Natuurlijk was er één papier nergens te vinden, uren heb ik gezocht. Bleek het eigenlijk niet echt nodig! Nou ja! Gelukkig hebben wij een zwager met verstand van zaken zodat de papieren in een mum van tijd ingevuld waren. Bedankt nog Ton.
Maar goed, salade vandaag. Grootgrutter AH heeft tegenwoordig een slasoort die Romeinse sla heet, wij vinden die heel smakelijk, knapperig, klein beetje bitter, precies zoals sla moet zijn. Voeg daar een paar biologische tomaatjes bij, een uitje en bak een geitenkaasje met spek erom even licht aan.
Ik heb de sla aangemaakt met gewone goede olijfolie en sherryazijn, peper en zout.
Door alle belastingperikelen had ik weinig inspiratie vandaag, ik heb een entrecôte gegrild en er pizzaiolasaus bij gemaakt (zie ook 27 juni 2006).
Espresso toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *