FIETSCAFÉ…

Het feestje bij Julia liep een beetje uit, dus restte er weinig tijd voor een maaltijd. We losten het op door een pannetje roerei te maken. Simpel, maar doeltreffend. Géén foto, dus ook géén recept. Komt nog wel eens.

Toen ik op 20 mei, een zaterdag, uit mijn raam keek werd ik verrast door het gevaarte op de foto. Het stond geparkeerd op de stoep van het Café aan de Overkant. Het ding fungeert als rijdend café.

Het ding heeft 14 zitplaatsen. Via een ingenieus systeem kunnen alle barklanten een bijdrage leveren aan het voortbewegen van het fietscafé. Er is een tap-installatie aan boord en een koeling, een biervat en de mogelijkheid om glazen te spoelen. Er werd in dit geval alcoholvrij bier geschonken.

Er moet nog ergens een foto zwerven van het ding in vol bedrijf, mét klanten, mét ook de Keizer van Monera. (Die zal er eens niet bij zijn.) Vind ik de foto nog terug, dan plak ik hem er alsnog onder.

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *