VAKANTIE!..

De kratjes zijn gepakt, de plantjes hebben extra water gehad, Max heeft nog een rondje langs kerk en kasteel gemaakt, de auto is vol getankt, kortom; wij gaan! Wij vertrouwen het weblog toe aan de Jongste bediende en huis en haard aan Het Kind. Er zullen dus ongetwijfeld de komende tijd spannende restaurantkeukens te zien zijn op het weblog. Oftewel de achtergronden van het eten! Er komt ook vast een prachtig verslag van de koninginnedag viering en wie weet nog een stukje over het wel en wee van het pas geopende Dientje? Wij gaan het land uit en vieren dus 1 mei. We zullen proberen vanuit Luxemburg af en toe en verslag of recept te sturen. Maar ik weet niet of dat gaat lukken, we moeten ervoor naar het bejaardenhuis in Mersch, begrijp ik!

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *