EL PATIO ANDALUZ…

Paul schreef het al, vanavond een etentje met mijn collega’s. Het was een afscheidsetentje voor Monique. Zij is werkt nu in een andere Fontys mediatheek in Eindhoven. Niet zo’n echt afscheid dus, maar reden genoeg om samen weer eens te gaan eten. Spaans ditmaal. Een aardig Spaans restaurant aan de Woenselsemarkt in Eindhoven. Zonder al te veel pretenties, redelijke prijzen, redelijk eten, hele aardige, attente bediening. We waren met acht, allemaal vrouwen, en het was een gekakel van jewelste, maar heel gezellig. We aten het menu van de woensdag, speciale prijs € 19,50. Voorgerecht en hoofdgerecht, keuze uit 5 verschillende gerechten. Dessert, keuze uit twee gerechten. Huiswijn was goed en betaalbaar. Ik koos vooraf gegrilde garnalen met veel knoflook en pepertjes en een gegrilde entrecote als hoofdgerecht. Was lekker, veel knoflook en een Spaans pepertje bij de garnalen. Een smakelijke, goed gegrilde entrecote. Erbij aardappeltjes met Spaanse ham, en salade. Een zoet dessert eet ik bijna nooit maar mijn collega’s vonden het een heerlijk toetje; kleine flan caramel, room, bolletje kaneelijs op een mooi opgemaakt bordje. Voor mij een espresso. Kortom een prima avond. Lekker gegeten in goed gezelschap. En Monique, zo’n afscheid is het nu ook weer niet. We zien elkaar nog vaak, onze werkplekken liggen hemelsbreed maar 600 meter uit elkaar!!! nog een paar foto’s op Flickr (mapje etentje Monique)

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *