INTERVIEW MET HET MINISTERIE!

Toch ook wel iets leuks vandaag!

 

Ik kreeg zojuist een mail van Chef Tony van het foodblog Dining and Wining. Hij vroeg mij in een eerdere mail een vragenlijst in te willen vullen over mijn weblog. Hij zegt over het doel het volgende:

“Er zijn heel wat boeiende en interessante ‘Foodblogs’ te vinden op het web. Helaas de meesten (nog) niet Nederlands. Daar wil ik graag wat aan doen. Middels het thema Kook jij ook! wil ik graag kookgekken met elkaar verbinden. Ook in Nederland zijn er natuurlijk leuke en zeer goede weblogs met thema’s als eten & drinken, gastronomie, foodfotografie en heerlijke recepten. Ik ben erg benieuwd naar wat deze webloggers inspireert, wat hun motiveert hun om bijna dagelijks een log te plaatsen met heerlijke recepten of aanbevelingen”.

Ik heb dus snel de lijst ingevuld en opgestuurd. Vandaag heeft Chef Tony het interview op zijn log geplaatst. Een heel leuk initiatief. Foodbloggers met elkaar verbinden.
En lovende woorden, zijn we allemaal trots op toch?

Maar wat moet hier nu voor plaatje bij? Gewoon maar even gepikt van Chef Tony.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *