ITALIAANSE BLEEKSELDERIJ…

Vanavond bleekselderij met karbonaden van de Sumiranvarkens. De bleekselderij niet in water gekookt, maar op Italiaanse manier klaargemaakt.

De selderij in stukjes snijden van 2 cm. 2 eetlepels olijfolie in een pan doen. 1 teentje knoflook en 3 plakjes gerookte ham heel fijn snijden en in de olie even smoren. De bleekselderij erbij doen, goed omroeren en zo 15 minuten laten stoven met de deksel op de pan. Voor het opdienen, voor de liefhebbers een klein beetje zeezout uit de molen erover. De karbonaden gestoofd met de uien uit de tuin van Marleen. Ik at er een paar gekookte aardappelen bij. Paul eet een tijdje bijna geen koolhydraten. (dus helaas even geen pastagerechten) Kaas toe. De laatste restjes van de enorme stukken Stilton en Comté van de kerst. En espresso met een stukje super bittere chocolade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *