Konijn in biersaus…

 Tussen de oliebollen door toch maar iets te eten gemaakt voor vanavond. Ik ben zelf helemaal niet zo dol op oliebollen en als ik een paar uur van die dingen bak krijg ik altijd vreselijke zin in iets hartigs. Konijn in Croy biersaus;

2 konijnenpoten aanbraden in boter. Een gesnipperde ui en een teentje knoflook toevoegen. Even zachtje meebakken en dan afblussen met een half flesje Croy bier (dubbel) Takje thijm erbij doen (en de steeltjes er later uitvissen, zoals je op de foto ziet ben ik dat vergeten) Op een zacht vuurtje nog ongeveer 45 minuten laten stoven. Op het laatst een scheutje room toevoegen. We aten er brood bij. Geen zin om nog groenten enzo te maken. Espresso toe.

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *