Lamskarbonaadjes…

lam 001

De afgelopen dagen heb ik niet veel op het weblog geschreven, deels omdat het te warm was om achter de computer te gaan zitten, deels ook omdat we gewoon weinig zin in eten hadden. Een salade, een gegrilde biefstuk, een bordje pasta, kortom weinig te melden. De enige die buitengewoon eet is hond Spot; 2 stukjes hondenriem en een halve leren jas!Morgen gaan we op vakantie en dan zal de Jongste Bediende op het weblog schrijven wat hij zoal te melden heeft over eten en drinken. Wij proberen af en toe vanuit Frankrijk een stukje te sturen maar ik weet niet of dat gaat lukken.Wij verblijven liefst in een rustig, weinig toeristisch gebied en daar zijn de computers meestal schaars.
Het eten gisteren was heel simpel; lamskarbonaadjes met gebakken nieuwe aardappelen en tomatensalade, daar valt weinig over te zeggen. Espresso toe.© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *