Lamskarbonaadjes en gegrilde tomaatjes

 8 oktober 001

Vanavond aten we gebakken lamskarbonaadjes. Ik heb het vlees een paar uur gemarineerd in een mengsel van olijfolie, knoflook, citroensap, gehakte peterselie en basilicum.
Daarna snel gewoon in de koekenpan gebakken.tomatenschoteltje
We aten er tomaatjes bij uit de oven en aardappeltjes met rozemarijn.
De tomaatjes in partjes gesneden en tussen de tomaatpartjes een paar plakjes mozzarella (over van het bolletje waarvan ik gisteren de helft voor de paddestoelen gebruikte). Nog wat peper en zout en basilicum erover en een paar drupjes olijfolie.
De gekookte aardappeltjes met wat plukjes rozemarijn en wat olijfolie ook in de oven gezet.
Ongeveer 15 minuten op 200 graden en je hebt snel een smakelijke maaltijd. Een eenvoudige Bordeaux paste prima.
Stukje Comté kaas toe.
En espresso.

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *