Afhaalchinees…

25oktober 003
Het was een rommelige dag vandaag; ik heb gewoon gewerkt en ben zelfs wat eerder naar huis gegaan dus zou er eigelijk tijd genoeg zijn om zelf te koken. Maar Paul moet vannacht werken, en dus even slapen van te voren, en De Jongste Bediende en zijn Vrouw bereiden een feestje voor. Die kwamen nog even afspreken hoeveel soep, wijn, frisdrank enzovoorst er zoal gekocht moet gaan worden.
In het vooruitzicht van een lange avond, en nacht voor Paul, besloten we maar wat van de afhaalchinees te eten; Mihoen met gegrild spek. De Mihoen smaakte dit keer wel redelijk maar wat is dat toch dat ik uren na zo’n maaltijd nog dorst heb? Wij gebruiken als we zelf koken toch normaal zout en het Chinees eten is niet bijzonder zouter van smaak maar wij krijgen er altijd vreselijke dorst van… Speciale toevoegingen???
Al met al een gezellige avond, ik miste alleen de espresso maar daar is het nu wel laat voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *