Zuurkoolschotel…

17  februari 013

Had ik weer eens een keertje gekookt, kwam het niet op het web-log. Dat maak ik dan nu maar even goed.

Over de zaterdagavond, onze eerste Carnavalsavond, vertelde ik het al. Jan en Ans kwamen afscheid nemen en iets later op de dag druppelde deze en gene binnen. In de tussentijd zagen we kans om te eten en aangezien Jan en Ans er toch nog waren aten ze mee. Ik had al vroeg in de middag een zuurkoolschotel klaar gemaakt, naar beproefd recept. Het was ‘s avonds dan ook slechts een kwestie van in de oven schuiven.

Overigens zijn Jan en Ans gisteravond teruggekeerd uit Dublin, ik heb ze nog even kunnen begroeten vooraleer in naar mijn betrekking moest. Ze brachten prachtige foto’s mee van markten en vleeshallen. Van Guinness, Guinness en Guinness. En natuurlijk van de Guinnessbrouwerij. Let op: binnenkort op dit web-log!

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *