Soep, soep, broodjes, pasteitjes en bier! Veel bier…

_DSF3677

Ach lieve lezers, wij laten jullie in de steek. Wij schrijven te weinig… er komen geen nieuwe verhalen en recepten… Dat heeft allerlei redenen, teveel om hier op te noemen. Maar toch voor alle trouwe¬† lezers : het gaat goed met ons! Wij kijken terug op een prachtige Carnaval. En Carnaval hier in ons Brabantse dorpje is niet niks. Wij zijn moe, uitgeput, vertonen alle verschijnselen van ouderdom die bij onze leeftijd past, maar we hebben genoten ! Van de muziek, van elkaar, de vriendschap. Samen met vrienden en familie was het weer een prachtig feest! Het Heintje Davidscollectief speelde de sterren van de hemel in onze huiskamer. Nu zou ik iets culinairs moeten schrijven maar ik weet eigenlijk niet meer hoeveel pannen soep ik gemaakt heb en wat er allemaal precies in die soep zat… De recepten komen nog, nu alleen een hartelijke dank voor alle lieve mensen die dit jaar ook weer met ons samen het Gemertse carnaval tot een geweldig feest maakten.

4 thoughts on “Soep, soep, broodjes, pasteitjes en bier! Veel bier…

 1. Als nuchtere Rotterdammert is het Carneval mij vreemd. Maar fijn dat jullie zo genoten hebben! Hopelijk snel ook weer leuke verhalen en lekkere recepten, ik heb ze inderdaad gemist! Goeie groet, Nicolet

  • Dag Maria+

   Nonnevotten heb je hier niet, en eigenlijk niks wat op enige manier met oliekoekachtige dingen van doen heeft.
   Maar evengoed maakten we ze in het verleden al eens, het recept en de aanmoediging om er werk van te maken kwamen tot ons via een wijnblogger uit Maastricht.
   Zie Nonnenvotten…

   Groet, Paul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *