De restjes van gisteren…

brood en spelen 008

Het is hier al dagen een ongeregeld huishouden; Paul werkte in de nacht, ik was een paar dagen erg laat thuis, kortom van gewoon samen eten kwam niet veel terrecht. Gisteren maakte Paul een mooie Bolognesesaus en daar aten we spaghetti bij. Het was een flinke pan saus dus er bleef wat over.

Vandaag was een luie vrije dag voor ons. Niets hoeft, we zien wel…beetje lezen, een film kijken, kaarsjes aan…tot natuurlijk de drukte losbarste; De Jongste Bediende kwam een paar super grote pannen brengen, Andy vertelde over de stand van zaken in het nieuwe huis, Het Kind moest dringend haar telefoon opladen en de nieuwe auto van Marleen stond voor ons huis…Kortom, drukte alom…Het kwam er niet meer van om een echte maaltijd op tafel te zetten, we aten de restjes van gisteren. Een soort bruchetta?

Vier grote sneden goed witbrood, een paar lepels Bolognesesaus, wat geraspte kaas erover, en even onder de gril in de oven. Op een bordje met wat ruccola, nog een glas wijn erbij, en, natuurlijk, espresso toe.

In die grote pannen ga ik morgen soep maken. De opbrengst van de soep gaat naar het project van de Broeders. Morgen meer hierover.

© ellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *