Carnaval 2014…

kabouters 

Sneller kon het niet: de Statiefoto! Meestal maken we een foto van het hele gezelschap op zondagmiddag, maar altijd ontbreekt er wel iemand. Even weg, iemand tegengekomen en ergens blijven plakken, of, erger nog, moeten werken. Dit jaar besloten we het eens anders aan te pakken; gewoon een week vóór de carnaval, allemaal op de foto! Ja, en toen moest Paul werken! Nou wordt onze Hoffotograaf met het jaar beter dus dat was helemaal geen probleem; ze plakte Paul er gewoon tussen en klaar!

Intussen is het bijna zondagmiddag. In afwachting van de aankomst van het eerste Feestvolk gaan we nog even achter in de tuin zitten, mét Hond Jaros, mét een glas Bubbels. De zon schijnt overvloedig, het is er warm…

© Ellen-Paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *