TAGLIATELLE MET ZALM…

Vanavond weer gewoon thuis. We konden pas laat eten. Dus maar snel eten gemaakt; groene tagliatelle met zalm. In een platte pan wat boter verhitten. Daarin een fijngehakt uitje en teentje knoflook even smoren. Een koffielepel bloem erbij doen, goed roeren en wat visbouillon toevoegen tot je een smeuïge saus krijgt. Voeg dan een flinke scheut room toe. Dan de zalm in blokken gesneden bij de saus voegen en ongeveer 8 minuten zachtjes laten stoven. Wij aten er een salade bij en groene tagliatelle. Espresso toe. (Ik bewaar in de diepvries altijd kleine porties vlees- en visbouillon voor dit soort sauzen. Stukken beter dan blokjes. Vries porties ter grote van een koffiekopje in.)

© ellen

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *