Nog steeds carnaval?

pekskes de  afrekening 011

Natuurlijk is het bij ons niet altijd carnaval. Wel is elke gelegenheid om een feestje te vieren welkom. Zo moetsen de carnavalspèkskes nog steeds afgerekend worden. En dat nu is gisteren (zondagmiddag) gebeurd.

Op Aswoensdag (alweer maanden geleden, waar blijft de tijd?) deden Ans en Hijn een forse schenking aan de “kas”. Ze stortten er hun overgebleven bierbonnen en horécafmuntjes in. Dat voorbeeld werd door deze en gene opgevolgd. En daarmee was een aardig startkapitaal ontstaan. Een startkapitaal voor een “teermiddag” bij Dientje Wijn.

Iedereen was er: Hijnansvincentmarleenellenhendrikjeandyneelevertlottefloramaartjetoonanita. Marleen had ingewikkelde berekeningen paraat en ten leste waren alle schulden voldaan. Het feest ging door tot in de avond. Ik was er niet bij, ik moest slapen van mijn baas…

© paul

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *