Kerstavond…

tafelkleed 002

Dit is niet een afbeelding van de picturale verrassing¬†die het Ministerie je normaal gesproken aanbiedt wanneer er weer eens Afhaalchinees werd gegeten. Ook is het niet de artistieke afscheiding van een van onze dorpsgenoten. Nee, het plaatje toont een detail van de bedekking van de Kersttafel van dit jaar. De mening van diegenen die het al “in het echt” zagen was beslist niet onverdeeld. Maar wij vinden het mooi…

De voorbereidingen voor het diner van morgenavond zijn overigens nu in volle gang, Ellen maakt al een grote hoeveelheid gevulde deegkussentjes. Ik schilde sniffend en snotterend een maaltje zilveruitjes, en intussen worden de bottten voor de bouillon geroosterd in de oven. Marleen en de Jongste Bediende hebben hun huis intussen voor twintig gasten ingericht, de boom is opgetuigd, het koper gepoetst. Neel bracht zojuist de menukaarten.

We houden je op de hoogte lezer, we houden je op de hoogte,

uitjes 002

© paul

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *