Knalkurken…

 

kurken

Gall en Gall houdt een actie; Voor elke knalkurk die je bij deze slijter inlevert krijg je een euro korting op een nieuw aan te kopen fles naar keuze. Je mag per fles twee kurken inleveren. Leuke actie, héél leuk. Laten wij nu net een heleboel knalkurken opgespaard hebben…

Neef Cor, we komen eraan!

© ellen.

 

 

3 thoughts on “Knalkurken…

  1. Welke champagne vinden jullie lekker? Aan de kurken te zien is het allemaal hetzelfde merk. Misschien krijgen jullie mij hiermee ook aan de champagne. Ik kies toch steeds weer voor een belgisch pintje……ook met oud en nieuw

    • @ Daphne en Winny; wij prefereren de Luxemburgse Cremant van Poll Fabaire. De kurken zijn niet alleen van deze feestdagen hoor, we sparen al tijden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *