LE PASSÉ AUTHENTIQUE 2005…

Het miezert een beetje, en de temeperatuur is terug gevallen naar een aangename 22 graden. Alle reden om een ferme wandeling te ondernemen met de hond. En op de terugweg een klein boodschapje te doen in het dorp.

Wat blijkt: onze plattelandsHEMA verkoopt sinds deze week óók wijn. En natuurlijk wist ik weer van niks, mij laten ze nooit wat weten!

En hebben hullie dan ook die wijn die ik in de Grote Stad niet kon krijgen? Jazeker! En om een mij volkomen duistere reden kost-ie niet 4,95 euro, niet 3,95 euro maar 2,50 euro.

Terwijl jij, lezer, vanavond aan de buis kluistert vanwege Hollands Glorie in Duitsland zal het Ministerie dan eindelijk vergelijkenderwijze haar proeverij kunnen doen, en dat alles in het kader van Wine Blogging Wednesday.. Overigens leverde het doorspitten van onze kookbibliotheek tot nu toe niet één recept op van koken met rozé. Geeft niet, we bedenken zelf wel wat.

En interesseert Hollands Glorie je niet echt, kom dan gerust even langs op het Ministerie. Gort en HEMA liggen al gekoeld te wachten. Wees welkom…

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *