DE VERLOREN RING!..

 

 We waren vanavond dus bij de buren van Paul en Ellen. De buurman had nog meer gasten, let op, nu komt het. De buurman is 2 jaar geleden zijn trouwring verloren in een supermarkt bij ons in het dorp. Een vrouw in een nabij gelegen stad had deze ring 2 jaar geleden gevonden, maar kon met de inscriptie eigenlijk niets. Ze heeft 2 keer een advertentie op de plaatselijke kabelkrant gezet en 3 maal een advertentie in de regionale krant. Ook heeft ze 4 advertenties gezet in een plaatselijke krant, maar geen respons. Ze was zelfs bij de politie geweest die haar voorstelde om de ring in bewaring te nemen, maar dat was deze vrouw geenzins van plan. Wanneer iemand zich zou melden had de politie haar adres om het te verifiëren. Affijn deze vrouw kende iemand in ons dorp waar ze iedere vrijdag op bezoek ging ( toevallig dat de ring ook op vrijdag was verloren ), maar diegene had met heeeel moeilijk combineren van naam en data toch zijn adres achterhaald. De beloning was een etentje, vandaar dat deze mensen ook hier aanwezig waren. Ik mocht op mijn reportage zijn trouwring fotograferen, vandaar bovenstaande foto.

© vincent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *