SUMIRAN VLEES…

Vandaag zijn we weer naar Heusen gegaan om vlees te kopen. (zie eerdere logs) We eten eigenlijk geen ander vlees meer, behalve af en toe lamsvlees, dat kopen we bij de Turkse slager. De kwaliteit van het varkens- en runddvlees bevalt ons nog steeds prima, maar dat is niet de enige reden om biologisch vlees te kopen. Als je ziet hoe de beesten daar rondlopen zegt dat alles over de kwaliteit van leven van deze dieren. Afgelopen nacht zijn er twee geitjes geboren op de Sumiranboerderij. Niet om later op te eten, maar gewoon voor het plezier van de familie. 

Het geitje op de foto is niet de pasgeborene, dit beestje is al een paar dagen oud.

De kip kwam ook even op kraamvisite. even op kraamvisite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *