KIP VAN DE SUMIRAN BOERDERIJ…

Wegens de opening van het weblog hebben we vanavond wat later gegeten. Het was een hele gezellige opening. Ik heb ook veel inspiratie opgedaan voor volgende blogs.

De laatste keer dat we in Heusden waren op de Sumiran boerderij, heb ik ook wat delen kip gekocht. Vanavond hebben we de poten gegeten. Drumsticks, het onderpootje. Deze waren nogal fors vergeleken bij de kip uit de winkel. 2 per persoon is voor ons meer dan genoeg.
Ik heb ze bruingebraden en daarna afgeblust met witte wijn. Voorgeweekte morielles erbij en room. Dat zachtjes laten sudderen [deze kippen hebben langer geleefd en moeten dus ook wat langer stoven]. We aten er brocolipuree bij en pasta. Kaas toe. En dan espresso. Een mooie feestdag!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *