Welkom bij het Ministerie.

Vanaf hier proberen we de oude posts terug te plaatsen. Een beetje primitief tot nu toe. Kopiëren, plakken enzovoorts. Meer techniek  zit er bij ons niet in, helaas. We hebben nu wel veel artikelen teruggevonden via de Google Reader. Je kunt dus al een klein beetje in het archief rondneuzen. De linken naar andere artikelen werken niet, helaas. Die zullen we allemaal aan moeten passen en dat gaat nog wel een tijdje duren…

De links naar andere websites of foto’s werken wel. Onze excuses voor dit ongemak!

12 thoughts on “Welkom bij het Ministerie.

 1. Dag Ellen en Paul: lukt het een beetje? Alle begin is moeilijk, zeker bij zoiets als een site maken met WordPress. Voordat je daar de weg kent, ben je wel een paar dagen verder. Succes en als je nog hulp nodig hebt hoor ik het wel!

 2. Dag Jan, Inderdaad wel moeilijk, al die nieuwe termen, thema’s, menu’s. Ik ben er twee dagen mee bezig geweest om een klein beetje wegwijs te worden. Het is nog allemaal niet perfect, maar volgens mij kan het er nu zo wel even mee door. Vooral de Engelse termen breken me af en toe op, dus zette ik de “vertaalmachine” van Google aan… Nou daar heb je wat aan; opeens veranderde mijn categorie ‘worst en vleeswaren” in Slechte Vleeswaren. Toch maar weer zelf bedenken wat er bedoeld wordt!!!
  Maak me wel zorgen over het weblog. Daar zit toch een schat aan artikelen in die ik niet graag kwijt zou zijn. Als ik nu mijn weblog open zie ik dat er 71 artikelen zijn!!! Er waren er ruim 2900!!! Hoop niet dat de rest echt kwijt is. Ik zag op jouw weblog ook zoiets. Denk jij dat we de rest nog ooit terug kunnen halen??? En is dat dan over te zetten naar deze .nl?
  Gelukkig ben ik altijd optimistisch van aard, grrrr
  Ik worstel nog even door en ga dan gewoon een mooi boek lezen.
  Dank voor de aangeboden hulp, als er straks nog iets over te zetten valt, denk ik dat ik echt hulp nodig heb.
  Groetjes, ellen.

 3. Hallo Ellen en Paul,

  Heerlijk, weer een ministerie van eten en drinken en wel op een eigen site. Kan ik de snackshops weer links laten liggen 😉 Ik ga er vanuit dat het weer net zo makkelijk lezen en zoeken wordt als in jullie weblog.
  Proficiat met deze start.
  Gerard

 4. Leuk Ellen en Paul zo’n kersverse nieuwe webside.
  Genieten weer van heerlijke recepten en mooie plaatjes. Veel succes!
  Ria Pennings (die andere nachtzuster)

 5. hè hè, gelukkig, ik heb jullie zo gemist. Blij dat het ministerie weer terug is.
  Complimenten voor het opzetten van de site, wat een klus.
  hoedje af!!!. xx Nieta en Toon

 6. Ha Ellen en Paul, Ik wens jullie weer veel succes, keek vaak naar jullie recepten en verhalen, vindt het altijd erg leuk, jammer dat je veel kwijt bent. Maar het gaat zeker weer lukken.
  Groetjes uit Deurne. Anke.

 7. Leuke site! Ik mis jullie overheerlijk recept van Coq au Vin met cacao als ingredient er in……… En dat wilde ik net dit weekend gaan maken……

 8. Petje af! Dat je na dit jullie aangedane debacle de boel weer gaat herstellen/opbouwen/verder laat gaan.
  Ben, na een poos afwezigheid, nog steeds heel blij met jullie website en ik smul er weer van. (letterlijk en figuurlijk).
  Hou moed, plezier, alle sterkte gewenst, en geniet. Op alle gebied.
  Dank, want ik geniet weer van jullie site.

  Sanne

 9. Dag Ellen, hoeveel postjes hebben jullie teruggevonden op wblog.nl? Ik zie dat er een heleboel geconverteerd is. Of doen jullie alles nog steeds met copy paste? Wat een monnikenewerk:-)

  In ieder geval biedt dit weer wat hoop. Ik kan zelf nog steeds niet bij mijn blog.

  Wil j het linkje naar MrOijer vervangen door MrOoijer?

  Groet, Jan van Rongen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *