Groetjes van Spot…

20 jul. 2011

spot

De familie Eupotours is op vakantie. Zij verblijven ergens in de buurt van Heidelberg. De poezen van Eupotours zijn gewoon thuis, onder de hoede van Mary. Voor Hond Spot is een andere oplossing bedacht. Hond Spot mocht wel logeren op Het Ministerie, maar ja, Het Ministerie zou naar Luxemburg gaan… Dus pakten we potten, pannen en boeken in, én Hond Spot én Hond Max en vertrokken we vorige week al naar Septfontaines. Paul is inmiddels weer naar huis, hij moet een weekje werken en komt maandag hier weer terug. Ik blijf voorlopig hier. Je krijgt de komende weken dus berichten te lezen vanuit Brabant én vanuit Luxemburg beste lezer.

Familie Eupotours vertrok zondag richting Heidelberg en volgens de sms berichten maken zij het prima. Ze missen Hond Spot natuurlijk wel, vandaar dat dit berichtje even niet over eten gaat. Hoewel Hond Spot en eten…Het beest eet ALLES, van brokken tot hondenriemen, van tassen tot nieuwe schoenen…Je ziet het niet af aan het lieve beestje maar hij knaagt in één onbewaakt moment de zoom uit je leren jas. Hij heeft dan wel een paar dagen nodig om de zware kost te verteren maar dat mag de pret niet drukken! Maar goed, tot nu toe is de schade bijna nihil, kwestie van opletten en veel wandelen. De foto is gemaakt na de middagwandeling. Hond Max wil buiten blijven, Hond Spot vindt het snel te koud op de natte grond (ook hier veel regen tussendoor). Hond Spot verkiest het bed…Lekker een dutje na de wandeling…en dan ETEN.

Evert, Neel, Julia, Lotte en Flora, Spot maakt het prima! Hij mist jullie wel een beetje maar een kluifje op zijn tijd helpt goed tegen de heimwee! Veel plezier in Heidelberg (en verlies je hart niet daar). Pas op in Freiburg, als je daar in het water gaat staan moet je alsmaar terug…

Kopje espresso met een stukje chocolade en dan nog een avondwandelingetje door het dorp…

© ellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *