Hartverwarmende reacties…

het zenuwcentrum van het Ministerie 011

Wij krijgen zoveel hartverwarmende, aardige, opbeurende reacties, dat het bijna een dagtaak wordt om ze allemaal persoonlijk te beantwoorden, vandaar dat ik jullie nu op deze manier even wil bedanken! Het doet ons goed dat er zoveel mensen reageren en met onze trubbels begaan zijn. Het oude web-log is helemaal verpest. Er staan nog maar 70 artikelen op van de 2600!

Door stom toeval ontdekte ik dat ik via mijn Goolge RSS reader de oude artikelen wel kon lezen! Er staan artikelen tot en met augustus 2006. Wij zijn dan dus nog één jaar kwijt. Ik weet geen andere manier te bedenken om deze artikelen over te brengen dan ze stomweg één voor één te kopiëren en daarna te plakken in de nieuwe site. De lay-out moet dan nog even aangepast worden en ook de datum moet ingevoerd worden. We voeren de datum in waarop het stuk geschreven is en de stukjes verschijnen dan keurig onderaan de site. Soms gaat dat in de haast wel even mis…Zo stond er vrijdagmiddag enkele uren een nieuwjaarswens bovenin de site te lezen….

Nou ja, foutje moet kunnen af en toe! Je kunt aan de rechterkant, helemaal beneden zien dat we inmiddels al een flink eind ingevoerd hebben. Op dit moment zijn we beland op 23 november 2008!

Mr Ooijer noemde het een echt monnikenwerk en dat is het ook, maar het is ook leuk om alle oude artikelen weer terug te zien (nee, lezen mag niet! dat kost teveel tijd!)

We hebben ook de categorieën wat beter ingedeeld en er een paar toegevoegd (we zijn nu toch bezig). De zoekmachine van deze site werkt bovendien aanmerkelijk beter dan die van het oude web-log zodat het terugzoeken van artikelen steeds beter wordt.

Stukjes schrijven over eten en drinken daar hebben we dus vandaag geen tijd voor gehad. Bovendien ben ik bezig de eettafel van de oude verflagen te ontdoen. Om beurten een stukje knippen en plakken en verfstrippen, zo brachten we onze vrije zondag door…

Natuurlijk moest er ook wel even gegeten worden, een paar lamskarbonaadjes, een aubergine, even gemarineerd en dan op het vuur…Tomatensalsa erbij en wat brood. Toch een prima maaltijd. Lekker buiten gegeten ook nog, eind september!

Héél handig zo’n verfstripper! Even het vuur aanwakkeren en je kunt grillen!

Kopje espresso toe, een goeie Tatort en nu nog even lezen in het nieuwe Worstenboek van Meneer.

© ellen

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Hartverwarmende reacties…

  1. Ik zei het al in een persoonlijke mail: helemaal super dat jullie zo enthousiast verder gegaan zijn. Hoedje af voor jullie doorzettingsvermogen. Echt, het ziet er allemaal gelikt uit. Monnikenwerk is (soms) goed werk in deze hectische tijden. Rustgevend, als het niet sneller gaat, toch? Ga zo door, ga zo door!

  2. Hallo lieve mensen, was jullie een tijdje kwijt, maar heb jullie weer teruggevonden, hoera!!! Het was een gemis, gelukkig ziet de toekomst met jullie weblog er weer zonnig uit! Succes en groeten uit Dordrecht van een trouwe fan.

  3. Ik heb regelmatig gekeken of de ellende al voorbij is en eindelijk jullie weer gevonden. Triest gebeuren allemaal en ik bewonder jullie doorzettingsvermogen om alles weer tip top op orde te krijgen. Hartelijke groet van Tanja

  4. Ha mooi dat ik jullie weer gevonden heb! Ik zit inmiddels op blogspot en wacht nog heel even af voor ik alles ga overzetten (als ik alles nog heb tenminste). Het ziet er erg mooi uit trouwens, complimenten!

  5. Zouden jullie Henriettes Back und Kochstube weer onder de buitenlandse sites willen zetten? Wij zoeken daar nog wel eens op. En voor het overige… fijn dat jullie weer in de lucht zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *