Afscheid van de Broeders.

afscheid van de Broeders 043

Ik schreef hier al eerder over het prachtige project van de Broeders. Zij brengen een ambulance naar Afrika. Om precies te zijn naar een ziekenhuis in Farafenni, in Gambia. De broeders rijden niet alleen, in totaal vertrokken vanmorgen 26 voertuigen, en één motor (mét Fontys logo!). De verschillende teams gaan naar diverse projecten in Afrika, alles onder auspiciën van Go For Africa. Na maanden van voorbereidingen was het vandaag dan eindelijk zover. De start van deze zeven weken durende reis was vanaf het Kerkplein in Bakel (N. Br). Daar hadden zich honderden mensen verzameld om de bijzondere colonne uit te zwaaien; familieleden, vrienden, kennissen, collega’s, ze waren er allemaal. Ik geloof dat het nog nooit zó druk was op het kerkplein van Bakel.

afscheid van de Broeders 023 afscheid van de Broeders 015

De voertuigen zijn allemaal tot de laatste centimeter volgepakt en de rest van de hulpgoederen is al onderweg in een grote zeecontainer.

afscheid van de Broeders 011 afscheid van de Broeders 018

Vandaag rijdt de colonne tot Reims (Fr) Het verdere vervolg van de reis is te lezen via diverse sites. De broeders kun je volgen via Waarbenjijnu.

Wij wensen de Broeders en alle andere teams een hele goede reis en drinken alvast een glas op een behouden thuiskomst!

afscheid van de Broeders

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *