Pêkskes maken voor de Carnaval

Pêkskes 2012

Gisteren was het hier alweer de tweede Pêkskesmaakdag. Over een paar weken barst het grote Cranavalsfeest los en dan moeten we er toch een beetje knap bijlopen… Zoals ieder jaar zijn er vooraf vergaderingen om te bespreken hoe en wat we gaan maken en zoals ieder jaar wordt het plan gaande het werk nog een paar keer gewijzigd en/of aangevuld. Eén ding is dit jaar echt anders dan anders; er is geen basis!

Andere jaren was de basis voor de pêkskes altijd het kersttafelkleed. Dit jaar was er geen groot gezamenlijk kerstdiner, dus ook geen tafelkleed. We moeten ons bij het maken van de pêkskes nu maar behelpen met restjes, de crisis slaat ook hier toe! Het is een beetje puzzelen, maar het gaat helemaal goedkomen met de pêkskes…

Ennuh, Hijn, zoals je ziet heb ik gewoon helemaal zelf het internet weer aan de praat gekregen!!!

© ellen.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *