PATISERIE NAMUR….

Ik schreef eerder over Patisserie Namur in oktober van het vorig jaar, toen over de kastanjegebakjes. Die waren dit keer bij ons bezoek aan de winkel helaas op en dus kozen we iets anders. . Paul koos voor een chocoladebavarois met een mooie saus van vanille en room, mijn keuze viel op een sinaasappelbavarois met biscuitdeeg. Het was toevallig ook nog koninginnedag dus het oranje lintje is wel heel toepasselijk Ik ben helemaal niet zo’n zoet-eter maar dit soort heerlijk gebakjes, daar wil ik wel een stukje voor om rijden. Prima kwaliteit en eerlijke grondstoffen. De winkel in Luxemburg stad is zeker een bezoekje waard. En de prijzen zijn niet eens exorbitant hoog.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *