Kaviaar voor de armen!

kaviaar

Dit berichtje in de NRC next trof me vanmorgen:

De politie in Milaan deelt met Kerst kaviaar uit aan de armen. Het gaat om een lading van 40 kilo Beluga- kaviaar die naar Italië werd gesmokkeld, maar door de politie in beslag is genomen. Twee mannen importeerden het vorige maand vanuit Polen. Testen wezen uit dat de kaviaar nog goed te eten is, maar niet al te lang meer kan worden bewaard. “Daarom besloten we om het aan de armen te geven”, zei inspecteur Juri Mantegazza tegen de Milanese krant Corriere della Serra. De kaviaar gaat naar opvangcentra voor daklozen of gaarkeukens. De waarde van de steureitjes is naar schatting 400.000 euro.

Dat is weer eens iets heel anders dan de voedselbank van de Frogers!

Foto www.Schmidtzeevis.nl

© ellen.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *