Nog maar eens bijpraten…

chinees

Ik ben van-de-week naar Ellen in Luxemburg geweest. Het gaat haar goed, ze laat je groeten…

Het was er overigens aardig druk: Ellen schreef al over het bezoek van Eva en Hennie. En afgelopen donderdag arriveerden Ans en Hijn, de dag daarop Alex en Ans, en ook Marleen en de Jongste Bediende.

Intussen is iedereen afgereisd richting uiteindelijke vakantiebestemming. Marleen en J.B. houden Ellen nog een dag gezelschap.

Ellen doet haar best een en ander te verslaan op dit web-log, ze wil heus wel. Maar falende verbindingen en ander digitaal zeer vormen een ernstige beperking. Gisteren bij voorbeeld, duurde het opladen van enkele foto’s nagenoeg een vol uur. Dat soort gedoe lezer, dat soort gedoe… Enfin, laat ik dan mijn best doen op dit log een en ander gaande te houden.

Ik hoorde van de plannen van Marleen, Ellen en J.B. om bij Zheng te gaan eten. Mijn keuze was minder indrukwekkend. Ik haalde een maaltijd bij het “Kleine Chineesje” in de Kapelaanstraat. Kippenvlees in een deegjasje en zoet-zure saus. Mie erbij en een zelf gemaakte pepersaus. Het smaakte me best hoor…

© paul

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *