Mootje zalm…

zalm

U verwacht hier natuurlijk spetterende recepten gemaakt met behulp van die mooie nieuwe keukenmachine. Dat zou ik wel willen maar mijn werkweken zijn op dit moment zo vol en rommelig dat ik blij ben als ik thuis ben en niets meer hoef. Geen puf om na het werk en een vervelende busreis nog eens taarten te gaan bakken. Dat moet helaas dan maar even wachten tot het weekend.

Vanavond een simpele maaltijd; een mootje zalm (biologische gekweekte zalm) gewoon even om en om bakken in wat arachideolie. Erbij wat aardappeltjes uit de oven en een brocollischoteltje. Paul maakte ket brocollischoteltje; de brocolli even blanchren in kokend water. Afgieten en in een ovenschaaltje schikken. (schaaltje invetten met wat olie) Een ei hardgekookt, fijnkruimelen en met wat Parmezaanse kaas over de brocolli strooien. Samen met het schaaltje aardappeltjes 15 minuten in de oven en klaar.

 broccolischoteltje

Kopje espresso toe, en dan een mooi boek. Morgen nog even naar Sittard en dan ga ik daarna toch echt spelen met de nieuwe keukenmachine!

© ellen

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *