ORANJE ETEN….

Nu zit zelfs Paul voetballen te kijken! Het eten wordt dus nog even uitgesteld. Laat ik dan intussen maar iets lekkers maken, zo hoort dat toch, snacken bij de tv ? (Er wordt al voorspeld dat de WK-kijkende fans deze WK ongeveer 3 kilo in gewicht toenemen, (snacks, pils enzovoorts)

Bij deze, bijna gezond; 1 zakje oranje paprika’s sweet bite

gekookte broccoli

scheutje room

Parmezaanse kaas.

De paprika’s halveren, de broccoli met de staafmixer pureren en op smaak brengen met peper, zout en wat nootmuskaat. Meng er dan 100 gram geraspte Parmezaanse kaas door en een scheutje room om het smeuig te maken. Smeer het mengsel op de papria’s. Voilá; WK hapje!

Of, als je niet van rauwe paprika’s houd; de gevulde paprika’s even onder de gril in de oven zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>