SPELEN MET SNOEP…

Ik las er gisteren al iets over bij Koken Blogo, maar vandaag ook in de krant; spelen met Cola en Mentos is een ware hype aan het worden. Tien dagen geleden zetten enkele Amerikanen een filmpje op internet waarop je kunt zien hoe je met een fles Cola en een Mentos snoepje enorme fonteinen kunt maken. Inmiddels zijn op het internet al honderden filmpjes te vinden. Het snoepje, uitgevonden door een banketbakker in Breskens, wordt geproduceerd door Perfetti van Melle in Breda. Daar wordt enthousiast gereageerd op de hype.

Ik weet niet of de verkoop van Mentos intussen al gestegen is, wél gaan er al allerlei Indianenverhalen in het rond over de kracht van de fonteinen, en maagscheuringen die je kunt krijgen als je Cola en Mentos tegelijk doorslikt!

Kijk in ieder geval even bij Koken Blogo, Karin heeft een mooi filmpje gevonden! En misschien snel naar de buurtsuper om Cola en Mentos te kopen voor vanmiddag? Een mooie fontein om de overwinning te vieren is nooit weg en minder gevaarlijk dan vuurwerk!

meer lezen, VPRO Noorderlicht

update 11.00 uur; de verkoopcijfers moeten wel stijgen; zelfs ík heb voor de foto Mentos gekocht! Eigen foto nu dus! (ik heb er een hekel aan om zomaar foto’s van anderen te gebruiken).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *