Vakantieboodschappen deel 1

flohmaart Echternach

Je ziet wel beste lezer, dat internet is hier nog steeds niet alles. Soms is er even verbinding, soms dagen niet. Vandaag waag ik maar weer eens een poging om “even bij te praten” én om je dit bijzondere ding te laten zien.

Wij hebben deze week onze vakantie even onderbroken om een klein feestje te vieren in Nederland. Ik zal daar later nog over schrijven. Inmidddels zijn we weer terug in Luxemburg en zijn ook Ans, Hijn, Titus, Ryan, Jeanne en Nanouk hier aangekomen. Zij starten hier hun rondreis door Frankrijk. Zaterdagavond hebben we samen gegeten bij het Portugese restaurant Ribatejo in Wandhaff. (Ik at er heerlijke Poulpo met nieuwe aardappeltjes en uien.) Gisteren gingen we samen naar een vlooienmarkt in Echternach, Flohmaart heet dat hier. En daar vonden we dit prachtige stukje keukengereedschap!

Ik kreeg een mailtje van Edith. Zij organiseert deze maand het Foodbloggersevent en koos als thema de vakantieboodschappen. We gaan dus bloggen over wat je zoal van vakantie mee naar huis sleept: bijzondere kazen, conserven, of misschien wel dat ene ding-wat-je-altijd-al-wilde-hebben-maar-in-Nederland-niet-kopen-kunt. Een leuk thema. Wij nemen altijd kratten vol bijzondere dingen mee naar huis en, mooier kon het niet uitkomen, gisteren vonden we op die vlooienmarkt in Echternach dit prachtige stukje keukengereedschap. Altijd al willen hebben, onmisbaar in de keuken! Je kunt er geweldig lekker mee koken! En dat slechts voor drie euro!

Ik kan het hier op de camping helaas nog niet gebruiken, maar jullie snappen natuurlijk meteen waar dit keukengereedschap voor dient!?

Nou ja, wordt vervold dus!

Groetjes uit Luxemburg!

© ellen.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *