SUMIRAN BOERDERIJ…

Onze voorraad biologisch vlees was al  helemaal op en we zijn de laatste tijd zo uithuizig geweest dat het er maar niet van kwam om nieuwe voorraad te gaan kopen. Vandaag eindelijk weer een bezoekje gebracht aan de Sumiranboerderij, waar we het vlees kopen. Ik schreef al eerder over de boerderij en de Blije Varkens, ( artikelen zijn terug te vinden via het zoekmachientje onderaan) de varkens zijn nog steeds blij. Ze sjouwen gezellig door de modder. Ook de andere dieren op de boerderij liepen lekker los te genieten van het mooie weer. Eén pauw had zich verstopt, zij gaat ergens rustig achteraf eieren leggen. Volgende keer zullen we dus kleine pauwtjes zien.

Als je deze varkens zo ziet rondscharrelen, kan het ook niet anders dat het vlees echt beter smaakt. Wij hebben ons deze week beholpen met vlees van de gewone slager, maar vooral het varkensvlees vinden wij niet meer lekker vergeleken met het vlees van deze biologische varkens. Vanavond dus varkensvlees op het menu!

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *