SPEK MET BAMI VAN DE CHINEES…

.Een teleurstellende dag vandaag. Ik moest vanavond werken in verband met de cursus informatievaardigheden voor de studenten. De cursus wordt voor groepen van telkens zo’n 20 studenten gegeven. Vanavond stond er één groep gepland, er kwam niemand!!! Zit je daar te wachten, balen dus. Ik was van plan om gewoon thuis eten te koken. Collega’s die altijd ‘s avonds werken koken dan niet meer. In de pauze om half 6 was het dan ook een trieste bedoening. De ene kant en klaar snack na de andere kwam uit de magnetron. De meeste gewoon uit het bakje opgegeten, en dan weer snel aan het werk. Niets voor mij. Zeker niet als je dat een paar keer in de week moet doen zo. Slechts één collega had gewoon van thuis wortelstamppot en kippenpootjes meegenomen, en één collega hield een “balansdag”, die had rucola, tomaatjes en stukjes kaas, dat zag er wel smakelijk uit. Maar goed, ik had zo de pest in toen ik thuis kwam, dat ik ook geen zin meer had om te koken. Dus ook wij kant en klaar. Bij de Chinees gegrild spek gehaald met voor mij bami erbij. Smaakte redelijk.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *