EUPOTOURS OP HET MINISTERIE!!!

Beetje laat vandaag maar we hebben groot bezoek. De drie dames van Eupotours logeren vannacht hier. We hadden allerlei plannen; zelf spaghettie maken, inktvis schoonmaken en nog veel meer…. Maar Julia heeft vanmiddag een nieuw spel gekocht (van haar eigen zakgeld): Zoo Tycoon. Dat moest natuurlijk uitgeprobeerd worden. De beide zussen hebben, doodstil, vol bewondering naar hun grote zus gekeken. Tja, daarna het gebruikelijke zaterdagse bezoek en toen wilden de dames eigenlijk helemaal niets meer. Liever geen spaghettie maar frietjes. Dus vooruit. (tja Hendrikje, vroeger waren wij veel strenger!!) Het werden dus frietjes, met sla. Op één schaal voor ieder wat, tomaat, komkommer, sla, ei, ui en niet te vergeten pijnpitjes.  Ook nog een fricandel, door Flora op zeer originele wijze bekleed met pijnpitjes en geraspte kaas. Wij aten pelmeni (zie log dd 2 januari 2006) en sla. Wel een echt toetje vandaag; Vanielle-roomijs met gewekte kersen ( wat is wekken? ooh, in een potje!) Voor ons espresso toe. De kids dronken 2 kannen rosé (bosbessenaanmaaklimonade, maar dan wel in een wijnkan en een wijnglas, dat is een hele andere smaak dan gewone limonade!!!)

© ellen

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *