Tomaat gevuld met Hollandse grijze garnalen…

Een voorgerecht dat in een handomdraai klaar is. Meestal maak ik zelf mayonaise maar vandaag gewoon uit een potje. Ik vond bij de Sligro vorige week mijn favoriete merk; Devos en Lemmens, dat is eigenlijk de enige die nog wel aardig smaakt. (ook bijna geen koolhydraten) Tomaat uithollen, bestrooien met peper en zout. De garnalen mengen met een flinke lepel mayonaise. Het mengsel in de tomaat en klaar! Blaadje sla eronder en het smaakt en ziet eruit als een feestmaal. Die roze glibberige garnalen uit de supermarkt zijn niet half zo smakelijk en toch bijna de zelfde prijs… Mits je ze ‘even’ zelf pelt! Dat wel. Maar dat heeft Paul voor mij gedaan. Mooi gerecht voor Oud en Nieuw?

© ellen

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *